Menu

Velkommen til Kurt Filipsen webshop - el-scootere, knallerter og el-cykler

I vores nye webshop kan du købe nye og brugte el-scootere - vi er autoriseret forhandler af Lindebjerg el-scootere. Vi sælger også el-cykler samt brugte knallerter. Alle brugte varer er 100% i orden, repareret og afprøvet.

Det er nemt og sikkert. Du kan se alle vore el-scootere her i webshoppen, bestille dem, og få dem leveret til døren overalt på Ærø.

Betaling sker enten ved bankoverførsel eller kontant ved levering hvis ikke andet er aftalt.

A+ A A-

El-scooter LM-350

Manufacturer Lindebjerg Print
kr 17.995,00
V
Aktuel lagerbeholdning:
2

Description

4-hjulet el-scooter - sikker og stabil

4 store hjul giver dig ekstra sikkerhed

 

LM-350 kan køres både med højre og venstre hånd og så har den fire store hjul, der giver ekstra sikkerhed og stabilitet. Det er især betryggende, hvis man færdes, hvor der skrånende belægning. Desuden kan både styr og sæde justeres, så kørestillingen er perfekt. Kører ca. 10 km/timen og 40 km på en "tankfuld".
Vær opmærksom på, at LM-350 leveres med standardsæde og ikke et comfortsæde, som vist på billedet. 

Scooteren leveres i rød eller grå.
Der er 3 års garantiordning på el-scooteren.

At købe en el-scooter er for de fleste en stor beslutning. Derfor er det vigtigt, at vi finder den model der passer bedst til dig. Vi anbefaler, at du som kunde bestiller en fremvisning hjemme, hvor du bor. På denne måde finder vi den model, der passer perfekt til de omgivelser den skal bruges i. En fremvisning er gratis og helt uforpligtende.

 

Login or Register